exit; AloŽ Vera voor een energiek en gezond lichaam


AloŽ Vera

Voor een energiek en gezond

lichaam

 

 

Gele fles De Gel

 

Natuurzuivere Aloë; een verbluffend gezond resultaat!

Aloe Vera Gel

 

Alle dranken van Forever hebben als basis de pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

 

De Gel is het bitterst van allemaal, in de Gel zitten geen toevoegingen zoals in de andere drie dranken, het beste is om met deze te starten en na twee maanden evenueel over te gaan naar een andere waar u misschien nog meer baat bij heeft.

De Gel kan het beste de eerste week 1 maal gedronken worden op de nuchtere maag, het beste is om met 30 ml te beginnen en dat na een week te verhogen naar 2 maal daags 30 ml, dit om het reinigingsproces te versnellen.
Na twee à drie weken nadat u gestart bent kunt u meestal de hoeveelheid weer afbouwen naar een constante hoeveelheid van 30 ml per dag.
In sommige gevallen duurt de reiniging van het lichaam (darmen) wat langer, en dan is het verstandiger om het nog een week langer te doen.

aloe gel en blad

Wij ambiëren het beste - en dat is precies wat u krijgt.

 

 

Voor de smaak kan Aloe Vera Gel
gemengd worden met een andere
drank zoals verse vruchtensap.

 

 

 

 

Aloe Vera Gel

Basis drank bij veel klachten

Aloe Vera Gel is een natuurlijk en evenwichtig voedingssupplement dat voor 96% uit gestabiliseerde Aloe Vera Gel bestaat.

gele fles

 

Artikel nr. 15
Prijs € 27,50
Meer lezen? Bestellen!

  ✓ Ondersteunt een goede      spijsvertering
✓ Draagt bij aan een      goede gezondheid
     en energiebalans
✓ Rijk aan vitaminen,           mineralen en
     andere voedingsstoffen
   

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht dranken

Naar de bestelsite

 

Terug naar dierenverzorging

 

 

 

 

 

Allergische werking : minder dan 1% van de gebruikers kan een allergische reactie verwachten; dan stoppen met gebruiken en arts of therapeut raadplegen. Meestal komt dit voor bij mensen die ook allergisch reageren bij gebruik van uien.

 

Aloe Vera Lifestyle  V.o.f.
K.v.K. 51992736
Webdesign by Maikel Mierop en Johan Mierop copyright 2012
Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden